Mediaomtale og kjendislivet

Der er jo litt hyggelig med oppmerksomhet. Spesielt for noe eg kan stå for. Turen min har fanget interessen hos flere medier både i Norge og i Russland. Nrk1, mc24.no, en russsisk tv kanal og avisen i Murmansk.


I Russland var det en Tv kanal som lagde en fin sak. De fikk GoPro snutter som eg filmet på veien opp, og klippet de inn i reportasjen.

Nrk1 nordland har invitert meg på en intervju i beste sendetid. Må innrømme at eg var litt nervøs før sendingen.  Men da eg hørte en hyggelig damestemme, med nordlands dialekt ,som spurte om min motorsykkeltur, løsnet det plutselig. Rart med det… 😉

 

 

Senest i går skreiv mc24.no en liten sak:
http://www.mc24.no/article.php?articleID=3080&categoryID=6
Nå, når eg er internasjonal kjendis er livet hardt. Paparazzi utenfor vinduer, ville kvinnfolk og sjampis fra springen.

Håper dere tok spøken.

Det er flere folk som tok kontakt etter media oppmerksomhet. En av de er en kar som har lyst å reise til Mongolia gjennom Russland neste år. Gjett om eg er interessert…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: